Înot

Înot Următorul articol Ciclism

Proba de înot se va organiza în Canalul Navigabil Bega, cu startul din trei locații, tot mai apropiate de zona de tranziție, în funcție de cursa aleasă. Pentru toate cursele, se înoată dinspre amonte înspre aval (în sensul de curgere al apei).  Mecanismul de start va fi tip roll start.

În caz de condiții nefavorabile, organizatorul Competiției poate modifica lungimea rutei de înot. În funcţie de temperatura apei, se va anunţa dacă este obligatoriu, opţional sau interzis costumul de neopren. Decizia finală va fi luată cu o oră înainte de startul competiţiei şi se va comunica expres sportivilor prin delegatul tehnic.

În cazul anulării probei de înot, Organizatorul o poate  înlocui cu o probă nouă de alergare sau aceasta poate fi eliminată complet.

Numerele de concurs, casca de înot şi cip-ul de cronometrare vor fi oferite de organizatori concurenţilor. Este obligatorie purtarea căștii de înot oferită de organizator în kitul de start.

Traseul și locațiile de start pentru toate opțiunile de distanță de la proba de înot pot fi vizualizate în animație aici:

Route map for TriatlonTm Înot by Sight Running.ro on plotaroute.com

ro_RO