Ștafeta Half

Ștafeta Half Articolul anterior Ștafeta Olimpic Următorul articol Cursa Half

Date generale:

Participanţii la cursă se obligă să respecte termenele şi condiţiile Regulamentului, așa cum este acesta făcut public la adresa: https://timisoaratriathlon.ro/regulament/ 

Competiţia se va organiza duminică 24 iulie 2022, la Timișoara. 

Startul probei de înot se va da din locația de pe canalul Bega corespunzătoare opțiunii de distanță aleasă (vedeți detaliile la secțiunea Probe).

Zona de tranziție se situează pe terenul de sport de vizavi de sediul central al UVT, pe Bd. Vasile Pârvan nr. 4.

Finish-ul pentru toate opțiunile de distanță este în Piața Libertății.

Locația pentru ridicarea kiturilor de participare este terasa PANUOZZO NAPOLETANO din Piața Libertății.

Ședința tehnică va avea loc la sala DISCOVERY  a Hotel Timișoara-Convention Center.

Condiții de participare:

  • o stare de sănătate care permite participarea pe aceste distanțe;
  • vârsta minimă de participare: 18 ani împliniți în anul competitiei(2022);
  • Condiții specifice pentru ștafete:

O echipă poate fi formată din 2 sau 3 persoane. În cazul unei echipe formate din 2 persoane, unul dintre cei doi membri trebuie să parcurgă 2 dintre cele 3 probe. Predarea ştafetei se va realiza prin transferarea cipului electronic de cronometrare de la un coechipier la altul.

O persoană care participă la una din probele individuale poate fi şi parte dintr-o ştafetă (la înot). Astfel, timpul parcurs în proba de înot va fi contorizat şi ştafetei din care face parte.

Categorii de vârstă:

Open masculin, open feminin, open mixt

Distanțe de parcurs:

  • 1.9 km înot;
  • 90 km ciclism;
  • 22 km alergare.

Micile diferențe față de distanțele standard ITU se datorează specificului traseului fiecărei probe (detalii la secțiunea Probe).

Ruta Competitiei:

Concurenţii la cursă trebuie să finalizeze toate cele 3 probe – înot, ciclism şi alergare – în această ordine şi să acopere distanţele mai sus menţionate.
Traseele de ciclism și alergare vor fi securizate cu garduri, benzi şi conuri iar traficul auto va fi închis pe perioada evenimentului.

Reprezentanţii organizatorilor vor fi prezenţi în anumite puncte cheie, prestabilite de-a lungul traseului și au obligaţia să se asigure că toţi concurenţii desfăşoară Competiţia în condiţii de perfectă siguranţă şi că respectă regulile Competiţiei.

Concurenţii care nu respectă ruta oficială sau o scurtează în vreun fel (obţinând astfel un avantaj competitiv) vor fi descalificaţi.

Vederea de ansamblu asupra întregului eveniment este poate fi vizualizată în animatie aici (detalii pentru fiecare probă în secțiunile dedicate):

Înscriere

Participanţii se pot înscrie prin completarea formularului online de pe acest website.

ro_RO