Önkéntesség

MINDEN ÖNKÉNTES HELYZET KIBOSZTVA. Találkozunk a 2024-ES KIADÁSON. KÖSZÖNJÜK A KEZDEMÉNYEZÉST!

 

 

Meghívjuk Önt csatlakozzon hozzánk, hogy felejthetetlen élményben legyen része a versenyzőknek! Garantáljuk a kellemes légkört, és minden bizonnyal talál inspirációs forrást a sportolók erőfeszítéseinek figyelemmel kísérésére és elősegítésére!
Az önkéntesek profitálnak számú Önkéntes Törvény valamennyi rendelkezését. 78/ 2014, a romániai önkéntes tevékenység szabályozásáról (Önkéntes Szerződésben részesül, és a végén Önkéntes Tanúsítványt kap).
A legnagyobb segítségre van szükség 2023.07.15. szombaton az útvonal zárva tartásához, de ha a verseny előtti héten is be tudsz kapcsolódni, az remek.
Bízunk az Ön pozitív energiájában, amelyet szeretnénk átadni a versenytársaknak, hogy segítsen nekik a próbák teljesítésében.
2023.07.15-én este ne készítsenek újabb menetrendet. Meghívjuk Önt a TIMISOARA TRIATHLON AFTERPARTY-ra!

 

A munkamódszer

 

WhatsApp csoporton keresztül szervezzük, amelyhez regisztráció után felveszünk. Minden információt megkapsz a "mit/mikor/hol/hogyan"-ról, hogy a rendezvény napján mindenki tudja, mit kell csinálni 🙂 Minden tevékenységi területhez elérhető lesz az adott tevékenységet részletező utasítás. Az útvonalra kijelölt önkéntesekkel kimegyünk a terepre, hogy állomásonként megmutassuk, melyik irányból érkeznek és milyen irányba kell irányítani a triatlonosokat.

 

Az önkéntes készlete

 

Megkapod a Temesvári Triatlon 2023 önkéntesének hivatalos pólóját, a rendezvény ideje alatt szendvicset és vizet, majd az önkéntes oklevelet.

És ne felejtsd el, hogy a verseny estéjén a TIMISOARA TRIATHLON AFTERPARTY-ra várunk!

 

Önkéntes helyek

 

Alább láthatja a térképet azon területeken, amelyekre a regisztrációs lap vonatkozik.

hu_HU